2 min read

Milrab velger XACCT som økonomipartner

Featured Image

Milrab ønsket å sette ut sin regnskapsfunksjon til en partner med faglig tyngde på Microsoft Business Central og var god på lønn. At XACCT også kunne vise til solid erfaring på netthandel gjorde valget enkelt for daglig leder Håkon Høst Brunsell i Milrab AS.

Avtalen med Milrab ble signert i september i år og innebærer at XACCT tar over ansvaret for selskapets regnskaps- og lønnsfunksjon i sin helhet. I løpet av få uker var XACCT i gang med å føre regnskapet og strukturere opp funksjonen i henhold til beste praksis og optimal bruk av Business Central. Lønnsfunksjonen ivaretas i VISMA Payroll.

 

Håkon Brunsell Milrab- Vi var avhengig av å komme raskt opp å stå med en ny partner. I tillegg var det viktig for oss å få tilgang på et sterkt fagmiljø på Microsoft og erfaring fra netthandel. Allerede ser vi positive resultater av den nye avtalen, og er svært fornøyd det vi har sett frem til nå

- Håkon Høst Brunsell, Daglig leder i Milrab AS

 

Canva Design DAEg3ggPnds- XACCT har spisskompetanse på levering av regnskapstjenester på Microsoft sine ERP løsninger og kan vi vise til en solid rigg på lønn.  I tillegg har vi erfaring fra å levere tjenester til kunder med netthandel. Milrab representerer med andre ord en ideell kunde for XACCT, og vi er svært glad for å ha landet denne avtalen.
- Taher Karim, direktør XACCT Accounting.

 


Milrab

Milrab er en nettbutikk med fokus på produkter knyttet til trening, friluft og taktiske produkter. Selskapet har i dag 40 ansatte og er etablert i Norge, Sverige og Finland. I 2022 omsatte selskapet for 250 MNOK.  . 
www.milrab.no


 

Les våre kundehistorier og hva som gjorde at teknologiselskapet Zwipe AS ga oss 10 av 10 på vår levering av økonomitjenester til selskapet.

KONTAKT OSS