XACCT har spesialisert seg på regnskap på Xledger

Vi kan hjelpe deg både med implementering og regnskapstjenester på Xledger.

La oss hjelpe deg med regnskapstjenester på en av verdens beste skyplattformer. 

 

Med digital spisskompetanse på ERP-systemet Xledger, kombinert med vår beste praksis-tilnærming til regnskapsføring sørger vi for at implementeringen blir vellykket og at dere jobber optimalt med regnskap. 

Gold partner 2022 PNG

 

Når virksomheten går internasjonalt

 

Canva Design DAEhpkw-K7s

Vi opplever at mange selskaper har store utfordringer i å håndtere sine økonomi- og regnskapsprosesser effektivt når de har startet internasjonaliseringen. Flere elementer spiller inn og bør ivaretas for å få på plass en effektiv økonomifunksjon.

Vår erfaring er at Xledger som ERP system er ett av de best egnede systemene for å støtte en virksomhet og deres CFO og økonomifunksjon i en internasjonal virksomhet.

 

Les mer om internasjonalisering

LØNNER DET SEG Å SETTE UT REGNSKAPET FOR DIN VIRKSOMHET?

Hvilken verdi kan du oppnå ved å sette ut hele eller deler av din regnskapsfunksjon?

Gjennom et mulighetsstudie gir vi deg svarene på hvordan en ny modell i form av outsourcing av hele eller deler av din regnskapsfunksjon gir forretningsverdi for din virksomhet.

 

Les mer om XACCT Mulighetsstudie

Snakk med oss om disse tjenestene

XACCT kan håndtere hele eller deler av økonomifunksjonen for deg basert på Xledger. Vi leverer alle regnskapstjenester, helt fra mottak og behandling av inngående faktura til årsoppgjør. 

Sammen med vårt nettverk av spesialister kan vi levere tjenester globalt på Xledger, og dekke alle kundens behov. 

Klikk på tjenesteområdene under for en kortfattet beskrivelse.

Hva sier kundene?

Vi har lang og unik erfaring på Xledger, både når det kommer til implementering, bransjekompetanse, og erfaring med å bygge internasjonale regnskapsfunksjoner som benytter Xledger. Klikk på logoene under for å lese mer.

XACCTs implementering av Xledger har vært en suksess, og for oss finnes det per i dag ingen alternativer i denne prisklassen.
SN Power logo
Bjørn Gjøystdal
Head of Accounting
"Arundo er et internasjonalt firma i vekst. For å sikre god kvalitet på regnskaps- og lønnstjenester internasjonalt, falt valget på XACCT og systemet Xledger. Vi mener at vi med dette valget har sikret oss et oppsett som på en god måte støtter opp om videre internasjonal ekspansjon"
Arundo logo
Svein Valderhaug
Director of Finance
corporater-business-management-platform-1 SN Power logo cenium Arundo logo

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.

Jon100x100


Jon Bevolden Andersen
Book et online-møte