Med Adra håndteres periodeavslutningen raskt og effektivt

AUTOMATISERING AV PERIODEAVSLUTNINGEN

 

Book demo

En god og effektiv periodeavslutningsprosess er avhengig av økonomiavdelingens evne til å levere nøyaktig, kvantitativ og kvalitativ økonomisk informasjon. For å kunne levere under presset av stadig kortere tidsfrister, er det to ting som er avgjørende: riktig bruk av teknologi og beste praksis i utførelse av oppgavene.  

 

Med Adra i porteføljen hjelper vi virksomheter med å effektivisere avstemmingen og periodeavslutningen ved å automatisere sentrale prosesser i økonomifunksjonen.

 

Styring av finansielle prosesser og oppgavestyring i årshjulet

Økonomisk kontroll og etterlevelse

Dokumentasjon av balansen 

Automatisering av manuelle aktiviteter

image001 (1)

 

Adra - gevinster

 

HVORDAN FUNGERER ADRA ?

SKYBASERT LØSNING FOR AUTOMATISERING AV PERIODEAVSLUTNINGEN

Periodeavslutning

 

Adra Matcher

Automatiser transaksjonsavstemming for en bedre, raskere og mindre stressende regnskapsavslutning.

Adra Balancer

Full oversikt i periodeavstemmingen for en rask, enkel og nøyaktig regnskapsavslutning

Oppgavestyring

Adra Task Manager

Oversikt over alt fra sjekklister og oppgavebibliotek til statusoppdateringer: Adra Task Manager er alt-i-ett-løsningen du trenger for oppgavestyring.

Analyse

Adra Analytics

Vår seneste løsning hjelper deg analysere periodeavslutningen på ett og samme sted slik at du kan ta bedre forretningsbeslutninger.

Globale virksomheter

 

Globalt program for regnskapsavslutning og avstemming. 

Med XACCT og Adra på laget har du tilgang på bransjens beste internasjonaliseringskompetanse. XACCT har fulgt norske kunder ut i alle verdensdeler, og kan bistå både med ERP-system, leveransemodell etter beste praksis, globale regnskapstjenester og tax compliance, bare for å nevne noe.

Sikkerhet & Compliance


Innbakt i prosedyrer og løsninger

Kjernen i alle økonomiske avstemminger finnes innbakt i våre posedyrer for å hjelpe deg med å lage så nøyaktige regnskaper som mulig. Med Adre i porteføljen evner vi å levere på kraven til sikkerhet og compliance for våre kunder!

DATAUTVEKSLING


Datautveksling med alle ERP-systemer

Adra er spesialdesignet og utviklet for datautveksling med alle ERP-systemer. Løsningen utfyller XACCT sin beste praksis for levering av regnskapstjenester.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å ta i bruk Adra i henhold til beste praksis?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.

Taher100x100


Taher Karim

Book et online-møte