Automatisering, integrasjon og utvikling

Vi skaper forbindelsen mellom selskapet ditt og de systemene og plattformene du ønsker å bruke.

Integrasjoner, spesialutviklet programvare og løsninger for automatisering er viktige deler av moderne forretningsløsninger. Det kan være utvikling av spesialfunksjonalitet, for eksempel en bransjeløsning eller integrasjoner mot ulike fagsystem der målet er å effektivisere prosesser og gi tilgang på god styringsinformasjon.

VERDIEN AV INTEGRERTE OG AUTOMATISERTE FORRETNINGSPROSESSER

Canva Design DAFGGhfhgTI

Har du flere manuelle prosesser i selskapet ditt, som tar vekk tid fra verdiskapning? Ved å automatisere disse prosessene, sparer du administrasjonsjobben, og står igjen med fordelene.

Med bruk av løsninger som baseres på robotisering (RPA) eller maskinlæring (AI) og som integrerer virksomhetens systemer oppnås gevinster i form av blant annet:

  • Økt kvalitet - færre feil

  • Økt effektivitet - det går raskere

  • Reduserte kostnader

  • Frigjør tid - bedre utnyttelse av arbeidskraften

  • Økt tilfredshet - mer meningsfullt arbeid

Graden av integrasjoner mellom systemer og datakilder der data kan flyte «sømløst» er sammen med et god forvaltning av løsningene også avgjørende.

Sterkt fagmiljø og lang erfaring

20220610_113053459_iOS

Vårt fokus har alltid vært å benytte teknologi smart vi var tidlig ute med å ta i bruk RPA-løsninger for å levere gode tjenester til våre kunder. Vi skaper forbindelsen mellom kundens virksomhet og de systemene og plattformene kunden ønsker å bruke for å optimalisere sin økonomifunksjon.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for en gjennomgang av våre tjenester.

cenium-marius-berg v2-1

Robotic Process Automation (RPA) handler om å effektivisere prosesser gjennom å automatisere administrative og gjerne repetitive oppgaver. I praksis, å fjerne behovet for manuelt arbeid ved å bruke teknologi for å utføre oppgaver som et menneske normalt ville utført.

Forskjellen mellom RPA og AI-basert programvare er primært at RPA "læres opp" til å utføre  oppgaver mens AI løsningene er "selvlærende" og gradvis forbedres over tid ettersom de "lærer".VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

XACCT har gjennom vår industrielle eier ECIT og våre eksterne partnere alltid tilgang til faglig kompetanse og løsninger som vi kan tilby til våre kunder. 

Våre samarbeidspartnere

ecit_logo_2

Sammen med ECIT Veny leverer vi integrasjoner og spesialutviklet programvare for automatisering av forretningsprosesser og tilgjengeliggjøring av data.

UiPath partner logo

ECIT er en UiPath partner og baserer mye av sin utvikling på denne plattformen. UiPath er utpekt som ledende innen robotiserings-programvare hva angår strategi og markedsandel (The Forrester Wave™, Q4 2019).


Snakk med oss om disse tjenesetene

XACCT tilbyr ulike løsninger relatert til automatisering fra flere leverandører. Med ECIT som er vår industrielle eier har vi tilgang til faglig kompetanse og egenutviklede løsninger som vi kan tilby til våre kunder.

Utvikling

Vedlikehold

AaaS løsning

UiPath - lisenser

Fleksibel og skalerbar leveransemodell

En av svakhetene til de fleste RPA-løsningene er at det må relativt mye automatisering til før RPA blir lønnsomt grunnet kostandene for lisenser og utvikling.

Gjennom vårt søsterselskap ECIT Veny tilbyr vi et produkt som lar kunde gradvis ta i bruk RPA, uten å måtte kjøpe egne lisenser for en robot som kjører 24/7.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for en gjennomgang av våre tjenester.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.