Din totalleverandør av regnskaps- og lønnstjenester

Vi bygger fremtidens økonomifunksjon 

XACCT er en ledende leverandør av regnskaps- og lønnstjenester i Norge, og vår kjernekompetanse er utvikling av økonomifunksjoner. Våre viktigste bransjer er teknologi, bank, finans, forsikring og detaljhandel. Vi er eksperter på internasjonalisering og betjener norske kunder på alle kontinenter.

Vi leverer tjenestene våre via markedsledende skybaserte løsninger som

Xledger, Microsoft Business Central, SD Worx og Visma Payroll.

Snakk med oss om disse tjenestene

Vi leverer tjenestene våre via markedsledende skybaserte løsninger som 

Xledger, Microsoft Business Central, SD Worx og Visma Payroll.

Regnskapstjenester

Periodeavstemming

Lønnstjenester


Implementering av forretningssystem

Digitalisering av regnskapet

Compliance og sikkerhet

Lønner det seg å sette ut regnskapet for din virksomhet?

Organisasjoner ser nå outsourcing som et smart og bærekraftig alternativ for å optimalisere forretningsprosesser og forbedre bunnlinjen. Hvilken verdi kan du oppnå ved å sette ut hele eller deler av din regnskapsfunksjon?

Les mer

 

BEREDSKAPSPARTNER

XACCT tilbyr en  beredskapstjeneste som gjør deg godt forberedt i en kritisk situasjon. Tjenesten skiller seg fra de ordinære tjenestene vi tilbyr ved at vi ikke tar et operativt ansvar for å utføre kundens regnskapsfunksjoner, men forbereder oss nok til å kunne ta en slik rolle og ansvar

 

XACCT har også tatt frem en enkel guide som hjelper deg å kartlegge og dokumentere din regnskapsfunksjon. Kartleggingen kan i enkleste form fungere som en beredskapsplan og gjøre det enkelt for andre å steppe inn om behovet skulle oppstå.

Les mer om XACCT beredskapstjenester

Våre partnere

Vår kjernekompetanse er utvikling av økonomifunksjoner og  vi er eksperter på internasjonalisering og betjener norske kunder på alle kontinenter. . Her spiller våre partnere en sentral rolle både som underleverandører og for å utvikle våre tjenester til våre kunder. 

 

Les mer om våre partnere HER

 

Dette sier våre kunder

Vi har lang og unik erfaring med å hjelpe norske virksomheter ut i verden og et omfattende nettverk av lokale partnere. Her er tre blant mange kunder som vi har hjulpet med internasjonalisering:

XACCT har veldig kompetente mennesker som støtter oss i det daglige både på regnskap og lønn. Vi vet at dersom de setter fingeren på noe, så har de ikke bare god grunn til å påpeke det, men de har også den kompetansen som skal til for å få det helt rett.
cenium
Erik Guldbrandsen
CFO
corporater-business-management-platform-1 SN Power logo Northern logo

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.