Din totalleverandør av regnskaps- og lønnstjenester

Vi bygger fremtidens økonomifunksjon 

Vår kompetanse går langt utover å føre regnskap

Oppfatter du deg selv som ekstra kravstor? Vil du satse internasjonalt? Eller bytte ERP? Ønsker du å outsource lønn? Har du lyst til å digitalisere og automatisere regnskapet? Velkommen til et byrå for virksomheter med ambisjoner.

Snakk med oss om disse tjenestene

Vårt fokus har alltid vært å benytte teknologi smart for å levere effektive prosesser for kunden, og gjennom det kunne redusere kostnadene. 

Med vår kombinasjon av teknologieksperter og fageksperter innen regnskap og lønn evner å effektivisere økonomifunksjonen hos våre kundene ytterligere og bringe de videre til neste nivå i den digitale transformasjonen av virksomheten

Regnskapstjenester

Periodeavstemming

Lønnstjenester


Implementering av forretningssystem

Digitalisering av regnskapet

Compliance og sikkerhet

Lønner det seg å sette ut regnskapet for din virksomhet?

Organisasjoner ser nå outsourcing som et smart og bærekraftig alternativ for å optimalisere forretningsprosesser og forbedre bunnlinjen. Hvilken verdi kan du oppnå ved å sette ut hele eller deler av din regnskapsfunksjon?

Les mer

 

BEREDSKAPSPARTNER

XACCT tilbyr en  beredskapstjeneste som gjør deg godt forberedt i en kritisk situasjon. Tjenesten skiller seg fra de ordinære tjenestene vi tilbyr ved at vi ikke tar et operativt ansvar for å utføre kundens regnskapsfunksjoner, men forbereder oss nok til å kunne ta en slik rolle og ansvar

 

XACCT har også tatt frem en enkel guide som hjelper deg å kartlegge og dokumentere din regnskapsfunksjon. Kartleggingen kan i enkleste form fungere som en beredskapsplan og gjøre det enkelt for andre å steppe inn om behovet skulle oppstå.

Les mer om XACCT beredskapstjenester

Vi deler av vår kunnskap!

Canva Design DAEd9_Rrfes

Gå til vår ressursside der vi deler av vår kunnskap og erfaring rundt tema som:

  • Ta ut potensialet for besparelser i økonomifunksjonen (Webinar)

  • Regnskapsførers nye hverdag med SEMINE (Webinar)

  • Maskin og menneske fører regnskap hånd i hånd (Webinar)

  • Praktisk gjennomgang av SEMINE (DEMO)

  • Periodeavslutning med ADRA og beste vår praksis for utførelse (Webinar)

  • Hvordan levere en SAF-T fil uten avvik.


Gå til vår ressursside

Våre partnere

Vår kjernekompetanse er utvikling av økonomifunksjoner og  vi er eksperter på internasjonalisering og betjener norske kunder på alle kontinenter. . Her spiller våre partnere en sentral rolle både som underleverandører og for å utvikle våre tjenester til våre kunder. 

 

Les mer om våre partnere HER

 

Dette sier våre kunder

Vi har lang og unik erfaring med å hjelpe norske virksomheter ut i verden og et omfattende nettverk av lokale partnere. Her er tre blant mange kunder som vi har hjulpet med internasjonalisering:

XACCT har veldig kompetente mennesker som støtter oss i det daglige både på regnskap og lønn. Vi vet at dersom de setter fingeren på noe, så har de ikke bare god grunn til å påpeke det, men de har også den kompetansen som skal til for å få det helt rett.
cenium
Erik Guldbrandsen
CFO
corporater-business-management-platform-1 SN Power logo Northern logo

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.