XACCT er en ledende totalleverandør i Norge på regnskaps- og lønnstjenester med tilhørende systemer
 

Våre ledende ansatte har mange års erfaring i effektivisering av økonomi- og lønnsprosesser og er meget erfarne på system og økonomiprosesser. Vi skal være kundens rådgivere og ta de med til fremtidens økonomifunksjon med transparens, automasjon og innsikt.

Marius Berg 2

 

Vår spisskompetanse på regnskap

 

Dette hjelper vi våre kunder med

  • Regnskapsføring
  • Implementering av ERP-system basert på Xledger (skybasert, 24/7)
  • Beste praksis leveransemodell for finansielle prosesser
  • Globale regnskapstjenester
  • Dokumentasjon og rutinebeskrivelser

 

Vi er beredskapspartner for din økonomifunksjon

Uten en velfungerende regnskaps- eller lønns-funksjon er det få virksomheter som overlever særlig lenge. XACCT representerer erfaring og kompetanse satt i system. Vi er eksperter på Xledger og Microsoft Dynamics og med vår kompetanse på regnskap tar vi rollen som beredskapspartner for våre kunder - LES MER.

 

Vi automatiserer og digitaliserer din regnskapsfunksjon

Norske Cenium valgte XACCT som sin regnskapsfører, og CFO Erik Guldbrandsen er veldig fornøyd med resultatene. XACCT som en god partner på å få digitalisert og automatisert så mange prosesser som overhode mulig - både til å identifisere nye områder hvor automatisering kan fungere og til å implementere løsningene.  LES MER

cenium-marius-berg

CFO i Cenium l AS, Erik Gulbrandsen og adm. direktør Marius Berg i XACCT (foto: Alex Asensi)

 

Hvordan kan vi hjelpe din virksomhet?

Enten du allerede har en internasjonal virksomhet eller har planer om å ekspandere til utlandet, ta kontakt med oss. Vi har gode rådgivere som kan gi deg innsikt i hva du bør tenke på i den sammenheng. 

 

Kontakt oss