XACCT leverer fremtidens økonomitjenester

Vår visjon er å være Norges fremste partner for effektivisering og digital transformasjon av økonomifunksjonen, ved å ansette de beste menneskene, ha de riktige partnerne, velge riktig teknologi og ved å ha et tydelig fokus på forenkling i alt vi gjør. 

 

VI SKAPER VERDI FOR VÅRE KUNDER

Vi forenkler en kompleks og krevende hverdag for våre kunder med engasjement, vilje og evne – det er XACCT’s verdier»


Se alle våre kundehistorier her. Følg oss gjerne på LinkedIn, Facebook og Twitter

Vårt selskap

XACCT var tidligere en del av KPMG og eies i dag av ECIT og ansatte. XACCT har 40 ansatte og omsetter for 65 MNOK.

Vi har over en 10 års periode bistått en rekke selskaper med internasjonalisering av økonomifunksjonen og har kunder med virksomheter i 23 land fordelt på alle verdensdeler. Med våre forbindelser og samarbeidspartnere både i Norge og internasjonalt.

 

VÅR KJERNEKOMPETANSE

XACCT Accounting AS er en ledende leverandør av regnskaps- og lønnstjenester. Vår kjernekompetanse er utvikling av økonomifunksjoner.

Våre viktigste bransjer er teknologi, bank, finans, forsikring, detaljhandel og logistikk.

For alle våre kunder jobber vi kontinuerlig med automatisering av deres regnskapsprosser for økt kvalitet og reduserte kostnader. 

XACCT er eksperter på internasjonalisering og betjener norske kunder på alle kontinenter.

Vi leverer tjenestene våre via markedsledende skybaserte løsninger som Microsoft Business Central, Xledger, Visma Payroll and SD Worx (Aditro)

 

VÅRT KUNDELØFTE

Som Kunde av XACCT skal du oppleve en partner som inspirerer og utvikler din økonomifunksjon.

Vi skal gi deg tilgang på våre kompetente ansatte og våre ledere som er blant Norges mest erfarne på sine fagfelt.

Vi skal være din trygge partner på reisen til fremtiden, og med god samhandling skal vi skape nødvendig endring for din økonomifunksjon.

 

BÆREKRAFT 

Bærekraft er viktig for oss i XACCT og vi er opptatt av at vi utvikler kundene i tråd med bærekraftsmålene på de områdene der vi faktisk kan bidra. 

Det betyr også at vi ønsker å jobbe med virksomheter som er opptatt av bærekraft. 

At vi evner å representere våre kunder på alle kontinenter mener vi styrker oss som leverandør og bidrar til godt samarbeid og effektivitet i våre engasjementer.  

At vi bruker teknologi og beste praksis i vår tilnærming for å levere til kundene bidrar også til at vi som leverandør kan fremstå som bærekraftig. Dette er vi stolte av!

Dette sier våre kunder

 

"Den lave kostnaden var en av faktorene til at vi valgte XACCT og Xledger, men for meg som CFO var det nok aller viktigst å få muligheten til tett oppfølging og tilgang på rådgivere med erfaring og kompetanse og ikke minst en dedikert kundeansvarlig å forholde seg til."

Svein Valderhaug, CFO

Arundo logo_2

 

"XACCT har veldig kompetente mennesker som støtter oss i det daglige både på regnskap og lønn. Vi vet at dersom de setter fingeren på noe, så har de ikke bare god grunn til å påpeke det, men de har også den kompetansen som skal til for å få det helt rett."

Erik Guldbrandsen, CFO 

cenium

 

"Det gir oss enorme fordeler å ha en regnskapsfører som forstår og jobber i en effektiv, digitalisert prosess, og som vet å utnytte de fordelene teknologien gir på en god måte."

Kaspar Fjetland Højvig, CFO 

corporater-business-management-platform-1

 

"Med XACCT på laget kunne vi føle oss trygge på at kompetansen var høy og up-to-date. Samtidig har det vært viktig at XACCT har en skalérbarhet som også kunne møte våre fremtidige behov, som å kunne ta inn flere selskaper i virksomheten."

Aud LunaasLeder, HR og organisasjon 

Globalconnect

 

Våre verdier

Enkelt

 

Vi har som mål å forenkle prosessene for våre kunder i alt vårt arbeide og bruk av teknologi.

Det skal være enkelt å være kunde av XACCT og vi skal gjøre jobben vår enkelt i betydning av at vi skal bruke minst mulig tid og ressurser for å utøve den.

Vi skal være energieffektive i vår dialog med våre kunder og bevisst unngå å bruke ressurser som ikke kan gjenbrukes.

Det skal være enkelt og attraktivt å være ansatt, med en god balanse mellom jobb og familie situasjonen for den i XACCT.

Engasjert

 

Våre ansatte er engasjert i våre kunders virksomhet og utfordringer, så vel som for andre kollegaers trivsel og utvikling i XACCT.

Vi skal bry oss og engasjere oss i både systematiske initiativ og kreative innspill som øker gleden ved å være en del av vårt felleskap.

Det å engasjere seg i sosiale og inkluderende aktiviteter på og utenfor jobben er noe vi setter stor pris på og oppfordrer til.

Vi ønsker at både kunder, forretningspartnere og ansatte har et miljøengasjement og vi støtter pro bono virksomheter som har miljøvern som sin forretningside. 

 

Evne og vilje

 

Iboende evne og vilje kombinert med kunnskap er sentrale faktorer for å få ting til.

I XACCT brenner vi for den jobben vi gjør hver dag for våre kunder på samme måte som vi brenner for å skape et godt miljø internt og eksternt.

Vi bruker vår evne og vilje til å få ting unna og vår kunnskap til å gjøre de riktige valgene enten det gjelder faglige vurderinger eller forståelse av hvordan vi som virksomhet påvirker det ytre miljøet.

 

Vårt lederteam

Marius Berg 5-1

Marius Berg

Daglig leder

Tel: 4063 7349

Anne Jenner

Anne Jenner

COO/CFO

Tel: 905 93 941

Marianne-Beichmann-2-601x401

Marianne Beichmann

Faglig leder, lønn

Tel: 900 36 559

Taher-Karim-2-1

Taher Karim

Faglig leder, regnskap

Tel: 98 88 18 04

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også booke nettmøter direkte ved å klikke på kontaktkortene over, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.