XACCT leverer fremtidens økonomitjenester

Vi skal være Norges fremste partner for effektivisering og digitalisering av økonomifunksjonen.

Vårt mål å forenkle prosessene og gjøre det enkelt og effektivt for våre kunder i ALT vårt arbeide.

Snakk med oss om outsourcing av regnskap og lønn, implementering av forretningssystemer og hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å gå internasjonalt.

Vår kjernekompetanse

Vår kjernekompetanse er utvikling av økonomifunksjoner. Vi har fokus på å gjøre det enkelt og vi skal inspirere og utvikle våre ansatte til gode sparringspartnere. Våre kunder skal være trygge på reisen til fremtiden med riktig kompetanse og riktig teknologi.

 

Vårt selskap

XACCT var tidligere en del av KPMG og eies i dag av Varig Industri. XACCT har 35 ansatte og omsetter for 50 MNOK (2019).

 

Vårt kundeløfte

Vi skal styrke norske virksomheter sin økonomifunksjon ved bruk av ledende ERP-systemer, automatisering og bestepraksis-prosesser.
Vi skal være en langsiktig forretningspartner som sikrer optimale digitale økonomiprosesser over tid.
Vi skal stå skulder-ved-skulder med våre kunder slik at de oppnår ønsket vekst, internasjonalisering og virksomhetsstyring gjennom den endring som kommer.
Vi skal bidra til at våre kunder er best mulig rustet, være klare rett og slett, til å møte nye utfordringer med omstilling i tråd med markedsendringer og nye krav.
 

Våre verdier

Enkelt

Vi har som mål å forenkle prosessene for våre kunder i alt vårt arbeide og bruk av teknologi. Det skal være enkelt å være kunde av XACCT og vi skal gjøre jobben vår enkelt i betydning av at vi skal bruke minst mulig tid og ressurser for å utøve den. Vi skal være energieffektive i vår dialog med våre kunder og bevisst unngå å bruke ressurser som ikke kan gjenbrukes. Det skal være enkelt og attraktivt å være ansatt, med en god balanse mellom jobb og familie situasjonen for den i XACCT.

Engasjert

Våre ansatte er engasjert i våre kunders virksomhet og utfordringer, så vel som for andre kollegaers trivsel og utvikling i XACCT. Vi skal bry oss og engasjere oss i både systematiske initiativ og kreative innspill som øker gleden ved å være en del av vårt felleskap. Det å engasjere seg i sosiale og inkluderende aktiviteter på og utenfor jobben er noe vi setter stor pris på og oppfordrer til. Vi ønsker at både kunder, forretningspartnere og ansatte har et miljøengasjement og vi støtter pro bono virksomheter som har miljøvern som sin forretningside. 

 

Evne og vilje

Iboende evne og vilje kombinert med kunnskap er sentrale faktorer for å få ting til. I XACCT brenner vi for den jobben vi gjør hver dag for våre kunder på samme måte som vi brenner for å skape et godt miljø internt og eksternt. Vi bruker vår evne og vilje til å få ting unna og vår kunnskap til å gjøre de riktige valgene enten det gjelder faglige vurderinger eller forståelse av hvordan vi som virksomhet påvirker det ytre miljøet.

 

 

Vårt lederteam

Marius Berg 5-1

Marius Berg

Daglig leder

Tel: 4063 7349
Nettmøte: Book et møte med Marius

Carl-G-Hallingby-600x400

Carl Gunnar Hallingby

CFO

Tel: 9708 3315

Jon-B-Andersen-600x401

Jon Bevolden Andersen

Faglig leder, regnskap

Tel: 4063 9990
Nettmøte: Book et møte med Jon

Marianne-Beichmann-2-601x401

Marianne Beichmann

Faglig leder, lønn

Tel: 900 36 555
Nettmøte: Book møte med Marianne

Taher-Karim-2-1

Taher Karim

Leder, Regnskap (Microsoft)

Tel: 98 88 18 04
Nettmøte: Book et møte med Taher

XACCT har veldig kompetente mennesker som støtter oss i det daglige både på regnskap og lønn. Vi vet at dersom de setter fingeren på noe, så har de ikke bare god grunn til å påpeke det, men de har også den kompetansen som skal til for å få det helt rett.
cenium
Erik Guldbrandsen
CFO
Det gir oss enorme fordeler å ha en regnskapsfører som forstår og jobber i en effektiv, digitalisert prosess, og som vet å utnytte de fordelene teknologien gir på en god måte.
corporater-business-management-platform-1
Kaspar Fjetland Højvig
CFO
Med XACCT på laget kunne vi føle oss trygge på at kompetansen var høy og up-to-date. Samtidig har det vært viktig at XACCT har en skalérbarhet som også kunne møte våre fremtidige behov, som å kunne ta inn flere selskaper i virksomheten.
Globalconnect
Aud Lunaas
Leder, HR og organisasjon

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også booke nettmøter direkte ved å klikke på kontaktkortene over, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.