XACCT har spisskompetanse på Microsoft Dynamics ERP

Våre regnskapskonsulenter har spisskompetansen på Microsofts ledende forretningssystem.

Med digital spisskompetanse på ERP-systemene til Microsoft, kombinert med vår beste praksis-tilnærming sørger vi for at implementeringen blir vellykket og at dere jobber optimalt med løsningene for å støtte virksomheten. 

Microsoft Dynamics 365

Microsoft ERP løsninger dekker kundenes behov for økt produktivitet, økonomistyring og levering av god service til sine sluttkunder. Med strømlinjeformede verdikjeder og prosesser forbedres den operasjonelle driften styringen av virksomheten og legger grunnlaget for bedre beslutninger basert på innsikt og analyse (business intelligence og AI).

Microsoft sine ERP løsninger leveres i dag som skybaserte løsning (Software-as-a-Service - SaaS). Kunder som fortsatt har "on-prem" løsninger har stort sett lagt en plan for å komme over på nye og moderne plattformer. 

En plattform med mange muligheter

Verdien av Microsoft ERP kommer også til uttrykk gjennom et rikt utvalg av frittstående apper som enkelt lar seg integrere med respektive ERP løsninger. Dette betyr i praksis at de fleste virksomheter og bransjer vil finne løsninger og svar på sine unike behov uten å måtte utvikle egne applikasjoner og tilpasninger til systemet.

Tilgang på avanserte verktøy for å utnytte tilgjengelige data på tvers av løsninger representerer en betydelig verdi. 

XACCT leverer  økonomitjenester basert på egne produksjonslinjer på alle Microsoft plattformer: 

Microsoft Dynamics

- Navision

Microsoft Dynamics Navision (NAV) er erstattet av Dynamics 365 Business Central.

Kundene som går over på Business Central får den samme rike funksjonaliteten som Dynamics NAV, med full fleksibilitet til å distribuere i skyen. 

 

Microsoft Dynamics 365

-  Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC), arvtakeren til Dynamics NAV og leveres som en ren skybasert løsning (SaaS). BC er egnet for både små og mellomstore virksomheter.

BC hjelper kundene med å håndtere spesifikke forretningsfunksjoner med vekt på Ordre, Innkjøp, Lager, Produksjon, Prosjekt i tillegg til Økonomi & Finans.

Microsoft Dynamics

- AX

Microsoft Dynamics AX er en løsning for større virksomheter med komplekse behov relatert til produksjon og distribution.

Kunder som vurderer å gå over til en skybasert løsning gjør dette gjerne med utgangspunkt i en vurdering av de totale kostnadene ved å eie, kravene til ytelse og "time to market" for ny funksjonalitet. 

 

Microsoft Dynamics 365

- Finance

Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations (FO) representerer løsningen for mellomstore og større virksomheter.

FO hjelper kundene med å håndtere spesifikke forretningsfunksjoner med vekt på HR, Logistikk og Retail i tillegg til Økonomi & Finans.

Snakk med oss om Microsoft ERP

XACCT sin rolle i dette er å bidra til at løsningene implementeres med fokus på å støtte virksomhetenes forretningsprosesser og at beste praksis for bruk av teknologien har fokus og legges til grunn for implementeringen.  

XACCT tilbyr og leverer til våre kunder økonomitjenester basert på egne produksjonslinjer for følgende Microsoft plattformer: 

Regnskapsføring

Automatisering av prosesser

Internasjonalisering

Implementering

XACCT kan håndtere regnskapet for deg uansett om du vil bruke Navision (NAV),  Business Central (BC), AX eller Finance (FO).

Vi leverer alle regnskapstjenester, helt fra mottak og behandling av inngående faktura til årsoppgjør. Med Power BI tilbyr vi våre kunder relevant informasjon for virksomhetsstyring og analyse.

Sammen med vårt nettverk av spesialister kan vi levere tjenester globalt, og dekke alle kundens behov. 

Kontakt oss HER

LØNNER DET SEG Å SETTE UT REGNSKAPET FOR DIN VIRKSOMHET?

Hvilken verdi kan du oppnå ved å sette ut hele eller deler av din regnskapsfunksjon?

Vi gjør en evaluering av din økonomifunksjon i dag og gir deg svarene på i hvilken grad en ny modell i form av outsourcing av hele eller deler av din regnskapsfunksjon gir forretningsverdi for din virksomhet.

 

Les mer her

Dette sier våre kunder

- Bistand fra en erfaren samarbeidspartner som gir konstruktive og gode løsningsforslag vært avgjørende.

- Vi har redusert kompleksitet og risiko og kan vise til sterk vekst i omsetning uten at kostnadene har økt tilsvarende.

Lanullva LOGOJohn Are Lindstad, daglig leder

Lanullva_Jan Are Lindstad og Gunn Anne Lyngstad

LES MER om endringsreisen og restrukturering av Lanullva

Vi skjønte at vi trengte et system som sparer tid og bygger rutiner. Et av målene er å kunne vokse mer med vårt eksisterende crew – uten å måtte ansette flere.

- Løsningen vi har valgt for fremtiden gir mulighet for bruk av kunstig intelligens.

Northern logoAnders Emil AndersenCFO

cq5dam.web.512.341

LES MER om Northerns internasjonale reise.

Aprila Bank inngår avtale om levering av regnskapstjenester basert på Microsoft Business Central.

Les mer

Aprilia Bank_bilde 3

 

Lanullva inngår avtale om levering av regnskapstjenester basert på Microsoft Business Central.

Les mer

Canva Design DAET38GD8mw

 

Norsk Hussopp Forsikring inngår avtale om levering av regnskapstjenester på Microsoft  Business Central.

Les mer

Canva Design DAET3hCulIo

 

Proximar Seafood inngår avtale om å levere regnskapstjenester basert på Microsoft Business Central.

Les mer

Canva Design DAET3l-WgIE

 

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.