Raskeste leverandør på SAF-T filer

XACCT har egenutviklet verktøy og metodikk som sikrer at vi RASKT kan hjelpe din bedrift med å levere en godkjent SAF-T fil til myndighetene

Å levere en SAF-T-fil med feil, er som å ikke levere i det hele tatt

 

Med standardformatet SAF-T blir det enklere for bokføringspliktige å oversende regnskapsmateriale til offentlige myndigheter på forespørsel. 

Vår unike kombinasjon av teknisk og regnskapsfaglig kompetanse gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester for å gjøre din bedrift klar for SAF-T.

Hvordan levere en SAF-T fil uten avvik

Valider filen før du sender den inn!

Gå igjennom filen og sørg for at den leverer på de tekniske formkravene satt av skattemyndighetene og at regnskapsdataene dine ikke inneholder feil og mangler.

- En validering utført av XACCT sikrer at du ivaretar kravene fra skattemyndighetene og at du får utbedret eventuelle feil og mangler før innsending til skattemyndighetene.

SAF-T valideringsrapport

Klikk her for å få tilbud på validering av SAF-T fil

FÅ HJELP TIL Å TA UT SAF-T FILEN

- XACCT har utviklet en SAF-T-konverterer som sørger for at innsendingene er i henhold til regelverket. Kundene sender hovedbok fra sitt system i det formatet regnskapsløsningen klarer å produsere, så sørger vi for å konvertere dataene slik at de tilfredsstiller kravene til skattemyndighetene.

XACCT tilbyr konvertering av din SAF-T fil til en fast pris.

HubSpot Video

 

Fyll ut skjema under og vi kontakter deg.

HVEM PASSER TJENESTENE FOR?

Alle som har en SAF-T fil men ikke har testet filen for om den faktisk leverer på formkravene 

Alle som ikke har fått på plass en SAF-T fil ennå

Alle som synes det er vanskelig å vite hva og hvordan man skal ta frem en SAF-T fil

Alle som har fragmenterte regnskapsfunksjoner og kompleksitet i sin selskapsstrukturFyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.

Jon100x100

Jon B. Andersen
Book et online-møte