Vi er med deg ut uansett hvor du skal

XACCT hjelper norske virksomheter og deres CFO i alle verdensdeler.

Å gå internasjonalt krever ny kompetanse hos økonomi & finans

 

Med XACCT på laget har du tilgang på bransjens beste kompetanse på internasjonalisering av økonomifunksjonen.

XACCT var tidligere var en del av KPMG og vi har over en 10 års periode bistått en rekke selskaper med internasjonalisering av økonomifunksjonen. I dag har vi kunder med virksomheter i 23 land fordelt på alle verdensdeler. Med våre forbindelser og samarbeidspartnere både i Norge og internasjonalt har det blitt helt naturlig for oss å hjelpe kunder som ønsker å gå internasjonalt.

Våre råd til CFO

Gjøre nødvendig kartlegging i forkant av internasjonaliseringen og trekke inn spesialister for å sette de riktige strukturene fra start.

Vi hjelper deg med en rekke tjenester relatert til internasjonalisering av en økonomifunksjon - inkludert implementering av ett felles ERP system, rutiner og prosesser som støtte for alle land dere har virksomhet.

Snakk med oss om disse tjenestene

Klikk på tjenesteområdene under for en kortfattet beskrivelse.

Book et møte med oss 

Book et møte med oss på tema Internasjonalisering

 

 

 

Artikkel _ Arundo _ webbilde

Les artikkel HER

XACCT Blogg Int 03

Les artikkel HER

XACCT Blogg Int 04

Les artikkel HER

Dette sier våre kunder

«Arundo er et internasjonalt firma i vekst. For å sikre god kvalitet på regnskaps- og lønnstjenester internasjonalt, falt valget på XACCT og systemet Xledger. Vi mener at vi med dette valget har sikret oss et oppsett som på en god måte støtter opp om videre internasjonal ekspansjon»
Arundo logo
Svein Valderhaug, Arundo
Director of Finance
I Northern har vi ikke en stor økonomifunksjon. Derfor har det vært viktig med en partner som er internasjonal. Det har vist seg å være et stort pluss at XACCT finnes representert i alle land hvor vi velger å være tilstede.
Northern logo
Anders Emil Andersen
CFO
Det har stor verdi for oss å ha én leverandør, med et internasjonalt nettverk i ryggen. Vi behøver for eksempel hjelp til å sette opp skatt og offentlig rapportering så det fungerer best og enklest mulig i hvert enkelt av våre 15 internasjonale markeder.
corporater-business-management-platform-1
Kaspar Fjetland Højvig
CFO
Vi fant ingen som kunne levere til organisasjoner på vår størrelse på samme nivå som det XACCT har gjort med bruk av Xledger.
SN Power logo
Bjørn Gjøystdal
Head of Accounting

Les mer om våre kundecase HER eller klikk på logo for mer innsikt i casene presentert over.

corporater-business-management-platform-1

 

Northern logo

SN Power logo-1

 

Arundo logo

 


Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.

Jon100x100

Jon B. Andersen
Book et online-møte

Copy of Marius100x100 (1)


Marius Berg
Book et online-møte