Vi er med deg ut uansett hvor du skal

XACCT hjelper norske virksomheter i alle verdensdeler.

Å gå internasjonalt krever ny kompetanse hos økonomi/finans

Med XACCT på laget har du tilgang på bransjens beste internasjonaliseringskompetanse. Vi har fulgt norske kunder ut i 15 land i alle verdensdeler, og kan bistå både med ERP-system, leveransemodell etter beste praksis, globale regnskapstjenester og tax compliance, bare for å nevne noe.

 

Snakk med oss om disse tjenestene

Klikk på tjenesteområdene under for en kortfattet beskrivelse.

 

Dette sier våre kunder

Vi har lang og unik erfaring med å hjelpe norske virksomheter ut i verden og et omfattende nettverk av lokale partnere. Her er tre blant mange kunder som vi har hjulpet med internasjonalisering:

I Northern har vi ikke en stor økonomifunksjon. Derfor har det vært viktig med en partner som er internasjonal. Det har vist seg å være et stort pluss at XACCT finnes representert i alle land hvor vi velger å være tilstede.
Northern logo
Anders Emil Andersen
CFO
Det har stor verdi for oss å ha én leverandør, med et internasjonalt nettverk i ryggen. Vi behøver for eksempel hjelp til å sette opp skatt og offentlig rapportering så det fungerer best og enklest mulig i hvert enkelt av våre 15 internasjonale markeder.
corporater-business-management-platform-1
Kaspar Fjetland Højvig
CFO
Vi fant ingen som kunne levere til organisasjoner på vår størrelse på samme nivå som det XACCT har gjort med bruk av Xledger.
SN Power logo
Bjørn Gjøystdal
Head of Accounting
corporater-business-management-platform-1 SN Power logo Northern logo

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også klikke på knappen under for å booke et møte direkte, eller du kan klikke på chat-boksen nederst til høyre.

Jon100x100

Jon B. Andersen
Book et online-møte

Copy of Marius100x100 (1)


Marius Berg
Book et online-møte