2 min read

XACCT leverer regnskapstjenester til Arundo

Featured Image

XACCT er stolt over å kunne annonsere at vi skal levere regnskaps- og lønnstjenester til Arundo. Selskapet er en spennende kunde med virksomhet i Norge, USA, England og Sverige.

Arundo representerer en svært spennende kunde for oss med sin virksomhet i Norge, USA, Sverige og England. Her får vi virkelig utnyttet vår kompetanse på regnskapsføring basert på Xledger og vår globale tilstedeværelse på en god måte.

Arundo stiller krav til at den løsningen vi implementerer for de skal fungere i alle landene de er representert og at løsningene fungerer godt sammen teknisk. Xacct skal bidra til etableringen av en felles struktur og fundament for alle landene  slik at prosesser blir etablert og blir fulgt. Med økt grad av automatisering fjernes tidstyver og effektiviteten og kvaliteten økes. For å få til dette spiller Xledger som system en sentral rolle. 

– Arundo er et internasjonalt firma i vekst. For å sikre god kvalitet på regnskaps- og lønnstjenester internasjonalt, falt valget på XACCT og systemet Xledger. Vi mener at vi med dette valget har sikret oss et oppsett som på en god måte støtter opp om videre internasjonal ekspansjon.
Director of Finance Svein Valderhaug, Arundo

 

Bærekraft og miljø

Arundo leverer en markedsledende løsning for å gi i forretningsstøtte for ledelsen og støtte til virksomheten gjennom økt effektivitet, tilgjengelighet og optimalisering av driften. Arundo har fokus på bærekraft og miljø som sammenfaller med XACCT sine verdier og mål om at økonomifunksjonen skal bidra for å gi bedre beslutninger som påvirker miljøet positivt.

 

– Arundo representerer en spennende kunde for oss med sin virksomhet i Norge, USA, Sverige og England. Her får vi virkelig utnyttet vår kompetanse på regnskapsføring basert på Xledger og vår globale tilstedeværelse på en god måte.
Jon Bevolden Andersen, XACCT

 

 

Arundo logo

Arundo was founded in 2015 and provides software solutions for asset-intensive industries such as chemicals, oil & gas, maritime, power generation, and metals & mining. Arundo’s tailored, scalable, advanced analytics solutions help customers achieve increased market differentiation, improved sustainability and greater efficiency in asset and equipment operations. Arundo’s proprietary cloud and edge software technology enable customers to rapidly capture value from advanced industrial analytics through tailored software solutions. For further information: www.arundo.com

 

Ønsker du å komme i kontakt med oss 

Book møte med Marius Berg