1 min read

CFO Agenda: Økonomifunksjonen i en internasjonal virksomhet

Featured Image

Denne uken holdt XACCT Accounting nok et spennende webinar for CFO der tema var etablering av økonomifunksjonen i en internasjonal virksomhet. Vi presenterte blant annet Arundo Analytics og deres behov for å etablere en effektiv og skalerbar økonomifunksjon rigget for å støtte deres internasjonale vekstambisjoner.

Arundo Analytics har store vekstambisjoner og jobber aktivt med å få solparker og havvindmøller online. Løsningene de leverer vil i følge CEO, Tor Jacob Ramsøy muliggjøre den energitransisjonen verden står overfor.

Arundo Analytics hadde behov for en solid og skalerbar økonomifunksjon for sin internasjonale virksomhet og valgte XACCT som partner og Xledger som ERP system. Målet er å automatisere så mye som mulig av regnskapsprosessene gjennom å innføre beste praksis for regnskapsføring og ett felles ERP system for alle de 5 landene de har virksomhet. 

Du kan lese hele saken HER på våre sider. Arundo var også ute i Finansavisen i går med en større artikkel om selskapet. 

arundo artikel bilde

Kontakt oss for en uformell dialog rundt hvordan vi kan hjelpe din virksomhet og deg som CFO - Vi deler vår erfaring med deg i et uformelt møte!

KONTAKT OSS