1 min read

Avtale med proximar seafood på regnskap og lønn

Featured Image

XACCT ACCOUNTING skal levere regnskapstjenester og lønnstjenester til Proximar Seafood, et spennende selskap som er i ferd med å etablere seg i Japan med landbasert lakseoppdrett.

XACCT skal levere regnskapstjenester basert på Microsoft Business Central og lønnstjenester basert Visma Payroll. For XACCT er dette en veldig spennende kunde som er i ferd etablere seg i Japan med landbasert lakseoppdrett. Selskapet ble børsnotert i januar på Euronext Growth markedsplassen og hentet inn MNOK 400 i ny kapital for å bygge fabrikk i Japan.

Proximar vil bringe laks med kvalitet fra Atlanterhavet ut i det japanske markedet og vi bygge et av Japans første landbaserte oppdrettsanlegg ved foten av Mt. Fuji fjellet, bare en time utenfor Tokyo, vil vi bygge. Ved å kombinere norsk havbrukskompetanse med moderne teknologi, vil selskapet gi det japanske markedet fersk laks, fra basseng til plate, innen en dag.

Proximar tar sikte på en årsproduksjon på 6300 tonn atlantisk laks per år, og vil være det første store RAS-anlegget bygget i Japan.

 

Les mer om våre tjenester for føring av regnskap på Microsoft Dynamics 365 og føring av lønn på Visma Payroll

KONTAKT OSS