2 min read

XACCT kåret til årets kompetansepartner av Semine

Featured Image

Vi i XACCT er stolte av å bli kåret til årets kompetansepartner av Semine. I løpet av det siste året har vi sertifisert flere av våre konsulenter på SEMINE, og erfaringen med bruk av løsningen er oppsiktsvekkende gode! 

Revolousjonerer bransjen med bruk av ai

XACCT ble grunnlagt med en visjon om å revolusjonere bransjen med innovativ teknologi og ekspertise. Med fokus på kontinuerlig forbedring og utvikling, jobber vi hardt for å være i forkant av bransjetrender og teknologiske nyvinninger. Å bli anerkjent som årets kompetansepartner av Semine henger derfor høyt hos oss i XACCT. 

I løpet av de siste årene har vi opparbeidet oss god kompetanse på SEMINE for å automatisere og effektivisere våre kunders økonomifunksjon. I løpet av det siste året har vi sertifisert mange av våre konsulenter i bruk av SEMINE.

I tillegg til at vi bruker løsningen selv, har vi implementert løsningen hos flere av våre kunder. Resultatene er oppsiktsvekkende og viser at så mye som 98% av den inngående faktura-strømmen kan automatiseres.

Semine kompetansepartner 01-1

 

 

- XACCT har gjort en strålende innsats med tanke på kompetanseheving det siste året. Dere leter stadig etter nye måter å bli bedre på, og har konkrete mål for å optimalisere automatiseringsgraden til kundene. Dette har gitt våre felles kunder svært gode resultater så langt.
Inger Eek Tronerud  |   Partner Lead Semine.

 

 

HVORDAN FUNGERER SEMINE?

Løsningen SEMINE bruker kunstig intelligens (maskinlæring) for å revolusjonere den mest manuelle prosessen innenfor regnskapsføring; håndtering av inngående faktura. 

Med SEMINE Power BI modul for innsikt og analyse for du svar på spørsmål som:

- Hvordan bruker vi penger?
- Er regnskapet mitt korrekt?
- Kan jeg forbedre likviditeten?
- Kan jeg gjennomføre måneds-avslutningen raskere?

 

Vil du vite mer?

Les mer om SEMINE - eller - book et møte med Marius Berg