2 min read

XACCT tar inn Adra i porteføljen

Featured Image

XACCT forsterker sitt tjenestetilbud på regnskap med Adra for å hjelpe virksomheter med å effektivisere og automatisere avstemming og periodeavslutning.

XACCT inngår et strategisk partnerskap med Adra i Norge som leverer en markedsledende løsning for å forenkle periodeavslutning og avstemming for økonomifunksjonen.

XACCT vil tilby Adra som en del av sin løsningsportefølje til sine kunder. Med Adra i porteføljen vil XACCT hjelpe virksomheter med å effektivisere avstemmingen og periodeavslutningen ved å automatisere viktige prosesser og sikre bedre intern kontroll. 

– Med Adra i porteføljen vil vi kunne håndtere periodeavslutningen raskt og effektivt og bidra til økt sporbarhet og bedre internkontroll for våre kunder.
Taher Karim i XACCT

 

Forbedring, forenkling og riktig bruk av teknologi

XACCTs misjon er å levere fremtidens økonomitjenester. I det ligger det blant annet at vi skal ha de riktige partnerne, den riktige teknologien og ha et tydelig fokus på forenkling i alt vi gjør. Dette er også et viktig utgangspunktet for vårt samarbeidet med Adra.

– Virksomheter ser på outsourcing som et smart og bærekraftig alternativ for å optimalisere forretningsprosesser og forbedre sin bunnlinje. Her vil løsningen fra Adra styrke vårt tjenestetilbud og hvordan vi evner å levere til våre kunder på dette.

– Til sammen har Adra og XACCT erfaring med å lede digitale økonomitransformasjoner for tusenvis av organisasjoner.
Lars Owe Nyland, administrerende direktør Europa i Trintech

 

Book et møte med Taher Karim

 

Les mer om løsningen her:

Adra logo

 

Om Adra by Trintech

Trintech Inc., en pionér innen Financial Corporate Performance Management (FCPM), kombinerer markedsledende teknisk og økonomisk ekspertise for å skape innovative, skybaserte programvareløsninger som leverer effektive økonomiske prosesser og innsikt i verdensklasse. Fra matching av transaksjoner med høye volumer og effektivisering av daglig drift til automatisering og administrering av balanseavstemming, konsernregnskap, journaloppføringer, informasjon om virksomheten og bankgebyranalyse, til styring, risiko og ansvar – Trintechs portefølje av finansielle løsninger, inkludert Cadency® Platform, Adra® Suite og målrettede verktøy, ReconNET™, T-Recs® og UPCS®, bidrar til god administrasjon av alle aspekter av periodeavslutningen. Over 3500 kunder over hele verden – inkludert de fleste i Fortune 100 – er avhengige av selskapets skybaserte programvare for å kontinuerlig forbedre effektiviteten, nøyaktigheten og den verdifulle innsikten om selskapets økonomi.