2 min read

Anne Jenner ansettes som COO i XACCT Accounting

Featured Image

XACCT Accounting viser til gode resultater og sterk vekst for sine kjerneområder regnskap og lønn. Nå ansettes Anne Jenner som COO for å forsterke organisasjonen og legge grunnlaget for videre vekst. 

XACCT Accounting kan de siste årene vise til gode resultater og sterk vekst for sine kjerneområder regnskap og lønn. Nylig gikk ECIT inn som ny industriell eier og har høye ambisjoner for utvikling av XACCT.

For å opprettholde kvalitet og effektivitet i leveransene og at kundene står i fokus, ansettes nå Anne Jenner som COO, en ny rolle i XACCT Accounting. Anne kommer fra et engasjement i Mesta hvor hun har jobbet med optimalisering av lønn- og regnskapsprosesser. Før dette var hun CFO i Topro Industri og økonomidirektør i Aleris Omsorg, og bringer med dette verdifull kompetanse og industriell erfaring inn i XACCT.

«Ansettelsen av Anne Jenner representerer på mange måter starten på en ny og spennende reise for XACCT. Vi har hatt betydelig vekst det siste året og med ECIT inn på eiersiden og Anne som våre nye COO legger vi grunnlaget for videre vekst, kvalitet og opplevd kundeverdi i levering av våre tjenester. Anne tar med seg viktig kompetanse og erfaring fra sentrale roller i store og komplekse virksomheter, en kundegruppe som også representerer vår viktigste målgruppe.» Marius Berg, CEO

 

Anne Jenner profil-1

«Som COO vil jeg ha kunden i sentrum for alt vi foretar oss. XACCT har mange fageksperter og har alltid hatt målsetning om å utnytte teknologi smart for å levere høy kvalitet og økt verdi for sine kunder, og dette er midt i kjernen av det jeg er opptatt av. Sammen med mine nye kollegaer skal jeg bidra til ytterligere optimalisering og standardisering av våre kjerneprosesser og verdikjeder.  

For meg betyr det også mye at XACCT nå er en del av en større konsernstruktur i ECIT med de mulighetene dette gir oss. Jeg ser frem til å ta del i XACCT sin videre reise og bidra til realisering av de mål og ambisjoner som er satt for selskapet. - Anne Jenner, COO

 

Les også:

XACCT ACCOUNTING AS FÅR ECIT SOM NY EIER

Canva Design DAE8jIn1oK4


 

Kontaktperson:

Marius Berg, CEO XACCT Accounting.
Book et online-møte