2 min read

Bruk krisen godt og transformer virksomheten til den beste versjonen av seg selv

Featured Image

Marius Berg er gjesteskribent i bladet Regnskap & Økonomi, der han reflekterer over konsekvensene av Covid-19 for virksomheten og hvilken verktøykasse man har tilgjengelig for å møte situasjonen. 

Koronaen gjorde 2020 til et annerledes år, og vi har ennå utfordrende tider i vente. Dette er tidspunktet til å angripe selskapets tekniske gjeld, slik at du kan styrke motstandskraften, bedre effektiviteten og komme bedre ut i andre enden.

tvinger frem «det beste av deg selv»

I artikkelen adresseres viktigheten av å prioritere, fokusere og bare gjøre det dere er best på. Pandemien tvinger med andre ord mange til å transformere virksomheten til den «beste versjonen av seg selv». Marius trekker blant annet frem betydningen av å fjerne unødvendig varelager, vurdere sine leverandøravtaler og sitt fremtidige behov for fysiske kontorplasser.

– BRUK KRISEN GODT: Pandemien tvinger mange til å transformere virksomheten til den beste versjonen av seg selv.
Marius Berg, daglig leder i XACCT Accounting AS
XACCT i Regnskap og Økonomi

 

BetydNingen av endringsdyktighet

Som leder for et regnskapsbyrå er Marius naturlig nok opptatt av en sunn og bærekraftig økonomifunksjon. Og er det noe Covid-19 har lært oss, er det viktigheten av å være endringsdyktig. For å få til det må man fjerne teknologisk gjeld og ha systemer som muliggjør endring. I praksis snakker vi da om skybaserte løsninger uten kundespesifikke tilpasninger.

– Hvis 2020 har lært oss noe, må det være at verden og virkeligheten kan endre seg raskt, og da vil gamle rutiner ofte ikke fungere lenger.
Marius Berg, daglig leder i XACCT Accounting AS
 

Du kan laste ned og lese hele artikkelen i som pdf her: