2 min read

XACCT ivaretar lønnsfunksjonen for Teknotherm Marine

Featured Image

XACCT ACCOUNTING tok over ansvaret for lønnsfunksjonen til Teknotherm Marine i Norge i januar 2020 og leverer lønntjenester på lønnsystem fra Visma.

Teknotherm Marine AS designer, utvikler og produserer HVAC- (heating, ventilation, and air conditioning) og kjøle-systemer til skipsindustrien. 

- For XACCT representerer Teknotherm Marine AS en spennende kunde med fokus på effektivitet og kvalitet.

Lønn og regnskap er vår kjernekompetanse og vi ivaretar lønnsfunksjonen for Norske virksomheter i mange ulike bransjer. Med denne avtalen bidrar XACCT til at Teknotherm Marine frigjør kapasitet hos egne ansatte til sin kjerneviksomhet.

- For oss betyr avtalen med XACCT at vi kan være trygge på at lønnsutbetalingene skjer til avtalt tid og med høy kvalitet hver måned. Det har vært viktig for oss å bli mindre sårbare internt, samt å ha en lønnsfunksjon som til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Malin Buchholm-Hansen, CFO Tecknotherm Marine.

 
Kort om Teknotherm: 
Teknotherm Marine AS designer, utvikler og produserer HVAC- (heating, ventilation, and air conditioning) og kjøle-systemer til skipsindustrien. Selskapets ble etablert i Norge i 1926 og er i dag en del av Heinen & Hopman konsernet, som leverer HVAC anlegg til skip over hele verden. Teknotherm har etablert datterselskaper med kontorer i Sverige, Polen, Russland, Spania og USA, i tillegg til avdelingskontorer i Halden, Oslo, Bergen, Ålesund og Tromsø.
.

 

Kontakt oss

Du kan kontakte oss HER - eventuelt booke et møte med vår ansvarlig for Payroll Services; Marianne Beichmann.

Marianne-Beichmann-2-601x401

 

Les mer om våre lønnstjenester HER