2 min read

XACCT ivaretar lønnsfunksjonen for Teknotherm Marine

Featured Image

XACCT ACCOUNTING tok over ansvaret for lønnsfunksjonen til Teknotherm Marine i Norge i januar 2020 og leverer lønntjenester på lønnsystem fra Visma.

Teknotherm Marine har en lang historie tilbake til 1926 og er i dag ledende i verden på levering av HVAC- (heating, ventilation, and air conditioning) og kjøle-systemer til skipsindustrien.

- For XACCT representerer Teknotherm Marine en spennende kunde med fokus på effektivitet og kvalitet

Lønn og regnskap er vår kjernekompetanse og vi ivaretar lønnsfunksjonen for Norske virksomheter i mange ulike bransjer. Med denne avtalen bidrar XACCT til at Teknotherm Marine frigjør kapasitet hos egne ansatte til sin kjerneviksomhet.

- For oss betyr avtalen vi har med XACCT at lønnsutbetalingene går smertefritt og riktig hver måned. Det har vært viktig for oss å bli mindre sårbare og avhengig av enkeltpersoner og at vi har en lønnsfunksjon som alltid er oppdatert i forhold til lover og regler. Malin Buchholm-Hansen, CFO Tecknotherm Marine.

 

Kort om Teknotherm:  Teknotherm has a history dating back to 1926 as a designer, contractor and manufacturer of high quality refrigeration systems. Teknotherm has established subsidiary companies in Gothenburg, Sweden, Wuxi, China, Szczecin, Poland, St. Petersburg, Russia and Seattle WA, USA – in addition the Norwegian branch offices in Ålesund, Oslo, Bergen and Tromsø.

 

Kontakt oss

Du kan kontakte oss HER - eventuelt booke et møte med vår ansvarlig for Payroll Services; Marianne Beichmann.

Marianne-Beichmann-2-601x401

 

Les mer om våre lønnstjenester HER