2 min read

XACCT implementerer Xledger for Dobloug Entrepenør AS

Featured Image

XACCT ACCOUNTING har signert avtale med Dobloug Gruppen, bestående av blant annet Dobloug Entreprenør AS og TH Johansen og Sønner AS, om å implementere Xledger ERP og bistå økonomiavdelingen i overgangen til ett felles økonomisystem for de 11 selskapene som inngår i gruppen.  

Dobloug Entreprenør kan vise til gode resultater og sterk vekst siden etableringen i 1990 og tar nå grep for å sikre en mer effektiv økonomifunksjon på tvers av de 11 selskapene som inngår i gruppen.

Konsernet har i dag ulike ERP løsninger i gruppen og implementeringen av Xledger som ett felles skybasert ERP system skal legge grunnlaget for en effektiv økonomifunksjon. XACCT Accounting er valgt som samarbeidspartner for å på dette på plass og skal bidra til  implementering i henhold til beste praksis for å sikre redusert risiko og at kostnadene holdes nede.

"XACCT representerer ikke bare en systemleverandør for Dobloug men et kompetansehus med erfaring både fra systemsiden og som regnskapsbyrå. Dette gir kunden trygghet og reduserer risikoen og kostnadene forbundet med etableringen av det nye ERP systemet"
- Jon Bevolden Andersen, fagansvarlig XACCT Accounting"

Dobloug har en liten økonomiavdeling i dag og for XACCT er det viktig at vi bidrar med vår kompetanse og erfaring også når det kommer til brukeradopsjon og opplæring av løsningen. Vi vil også være der for Dobloug etter at implementeringen er ferdig for å sikre at løsningen gir verdi og utvikles videre.

 

Dobloug Entreprenør AS ble etablert i 1990 og er et autorisert maskinentreprenørfirma med bred og allsidig erfaring som leverer komplette løsninger tilpasset kunde og det enkelte oppdrag. Selskapet har utviklet seg stort siden etableringen og har i dag en holdingsstruktur som favner 11 selskap.

TH Johansen o& Sønner ble etablert i 1898, og har en av de lengste historiene I byggebransjen I Norge. Selskapet ble kjøpt opp av Dobloug Gruppen i 2018.
.

Les mer om våre tjenester for føring av regnskap på Xledger og kundeeksempler

KONTAKT OSS